UTÖKAR SÄNDNINGSOMRÅDET

today22 februari 2022

Kommersiella radion finns inte fysiskt på orten men stockholmsradion växer som svampar i skogen. Nu finns det två popkanaler, två rockkanaler som försöker överträffa varandra. Vi på närradion tar det med ro och fortsätter med vår breda musik blandat med lokala nyheter. Vi bygger upp en extra studio för produktion och utökar sändningsområdet på frekvensen FM 91.5. En helt ny mindre slavsändare FM 101.4 sätts upp i Skelleftehamn som har haft lite radioskugga. Musikformatet ändras till något lugnare tempo då vi inte kan ha tre rockkanaler i Skellefteå.

Skriven av: jonas


Tidigare inlägg

FAS 3

Begreppet Fas 3 träder in i studion. Ett mindre antal långtidsarbetslösa kommer till studion. Vi bygger upp en lokal nyhetsredaktion med mål att bättre kunna informera Skelleftebor om vad som händer i stan, stort och smått. Ekonomin är god. Lena Sandström anställs på halvtid för att hjälpa till med administration och radio. Vi är nu 4 anställda och 5 praktikanter.

today22 februari 2022


Om oss
Radio Skellefteå är en ideell föreningsdriven närradiokanal som underhåller kommunens medborgare. Sänder över Skellefteå på FM 89,7 MHz med omnejd…
läs mer
Öppettider
måndag8:00 — 16:00
tisdag8:00 — 12:00
onsdagStängt
torsdag8:00 — 16:00
fredag – söndagStängt

LYSSNA MED DIN APP

0%