Integritetspolicy


Vilka vi är

En ideell förening vid namn Goldtown Radio (Orgnr: 894702-0387) som har sitt säte i Skellefteå, Sverige. Vi är en närradioförening som driver och ansvarar för radiokanalen Radio Skellefteå.

Besöksadress: Åsgatan 24 A, 93141 Skellefteå.
Vår webbplatsadress är: https://www.radioskelleftea.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Personuppgifter vi samlar in är: namn, e-postadress, personliga val i kontot, tekniska uppgifter, såsom information om cookie-filer.
Ingen insamling av och känsliga personuppgifter görs, såsom t.ex. hälsouppgifter.
Detta för att förbättra webbplatsens funktionalitet och säkerhet såsom t.ex stoppa intrångsförsök för att skydda hos och dig som besökare.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen för du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Om du skickar ett meddelande med formulär samlar vi in dessa personuppgifter: namn, e-postadress, telefonnummer, besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. Vi sparar uppgifterna en viss tid för kundtjänständamål, men att den insamlade informationen används inte för marknadsföring.

Cookie-filer

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator (eller annan enhet) och som används för att förbättra webbplatsens funktionalitet.

Det finns två typer av cookies:
En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

På den här webbplatsen används cookies i följande syften: Känna igen dig som besökare och komma ihåg inställningar för att skapa en bra användarupplevelse. Samla besökarstatistik på övergripande nivå. Ingen personlig information registreras. Integration med sociala medier som t.ex. Twitter och Facebook.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

De flesta webbläsare tar emot cookies automatiskt. Du kan via din webbläsares inställningar välja att blockera användning av cookies eller radera redan befintliga cookies. Information om hur du gör önskade inställningar finns oftast i webbläsarens hjälp-meny. Vissa funktioner kan upphöra att fungera till fullo om du väljer att blockera cookies.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Insamling av någon information för analys använder vi oss av trafikanalys ifrån vår webbhotellserver som samlar in viss anonym analysinformation.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inga personliga uppgifter med någon, lika så till tredjepart.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Kontakt för integritetsfrågor.
Vår dataskyddsombud: Jonas Melander, e-postadress: jonmel@goldtown.se

Hur vi skyddar din information

Vi har skyddar information med omfatta tekniska åtgärder, såsom kryptering, säkerhetsåtgärder, såsom tvåfaktorsautenticering och mänskliga åtgärder, såsom utbildning av personalen kring dataintegritet.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Eventuella incidenter rörande personuppgifter som vi behandlar ska utan dröjsmål rapporteras till dataskyddsombudet. Dataskyddsombudet ska utan onödigt dröjsmål och senast inom 72 timmar anmäla incidenten till Datainspektionen samt i övrigt vidta nödvändiga åtgärder med anledning av incidenten.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi hämtar data om användare från utomstående parter: Facebook.
Ingen annan data från tredje part, inklusive annonsörer, tas emot.

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Webbplatsen använder inte någon tjänst som omfattar automatiskt beslutsfattande.
Vi samlar inte in uppgifter om kunden till en annonseringsprofil.

Branschkrav om delgivning av information

Vi innefattar inte av någon reglerad bransch eller lyder under ytterligare integritetslagar.



Nu spelas
Laddar ...